Welkom

 

 


Welkom bij Jij Natuurlijk. De praktijk voor leefstijlcoaching, voeding- en suppletieadvies op orthomoleculaire basis.

Heb jij onverklaarbare klachten, zoals vermoeidheid, lusteloosheid, hoofdpijn of geregeld last van je darmen? Of heb je misschien huidproblemen of last van futloos haar en broze nagels. Wil je graag afvallen, of juist aankomen en lukt dit je niet? Ben je fanatiek sporter en zie je door de bomen het bos niet meer in de wereld van sportvoeding? Ben je geïnteresseerd in gezonde voeding, zoek je praktische tips en adviezen? Wil je je leefstijl aanpassen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kan ik je helpen!

Veel van bovenstaande klachten ontstaan mogelijk door je leefstijl, bepaalde voedingsmiddelen of tekorten aan essentiële voedingsstoffen. Door je leefstijl aan te passen, gezonde voeding tot je te nemen, eventueel uitgebreid met suppletie, kun je veel van deze klachten verlichten of zelfs voorkomen. Ook het proces van afvallen of juist aankomen, kan belemmerd worden door lichamelijke tekorten, hoe gek dat ook klinkt. Het zal je vast verbazen te horen dat een groot deel van de mensen met overgewicht juist een voedingstekort heeft waardoor het lichaam in een soort spaarstand gaat, met als resultaat dat je niet afvalt.

Heb je klachten, wil je graag afvallen of aankomen, wil je begeleiding en voedingsadvies in het dagelijks leven of juist bij het sporten, wil je je leefstijl veranderen of enkel advies op basis van suppletie? Alles is mogelijk. We gaan samen op zoek naar de oorzaak van je klachten, ik geef je voedingsadvies met veel aandacht voor leefstijl. Het advies wordt volledig afgestemd op jouw leven en wensen. Dit kan eventueel d.m.v. een energetisch morfologische bloedtest en/of met toevoeging van orthomoleculaire suppletie. Onder mijn begeleiding stel jij zelf je doelen en samen zorgen wij ervoor dat jij deze doelen bereikt!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Lees in alle rust mijn website door voor meer informatie of neem contact met me op en maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en dit kan online of bij mij in de praktijk. We bespreken je wensen en de mogelijkheden geheel vrijblijvend. Desgewenst maken we daarna een vervolgafspraak voor het intakegesprek.


Programma's voor bedrijven en scholen behoren ook tot de mogelijkheden, stuur een mail naar info@jijnatuurlijk.net voor meer informatie en geef hierin uw wensen aan.


Zie ik je snel?

Priscilla de Kruijff


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram