Diensten


Omdat praten over eetgedrag vaak erg persoonlijk is, is het belangrijk om voor jou de prettigste omgeving te kiezen. Er zijn meerdere mogelijkheden: bij mij in de praktijk, online, of bij jou thuis. Jij bepaalt! Als dit op Ameland is, betaal je hier geen extra kosten voor. Is het aan het vaste land, dan worden er reiskosten in rekening gebracht.

Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Voor de overige tarieven, zie onder aan deze pagina.

Wat het voedings- of gezondheidsvraagstuk ook is, het gaat erom dat mijn advies en begeleiding op jouw huidige situatie en vraag worden afgestemd. Wat werkt het beste voor jou? Er is namelijk niet één aanpak die voor iedereen werkt. De diensten die ik aanbied zijn daarom ook een indicatie, een op maat gemaakt advies is de norm.

Hoe doe ik dat.

Voor het intake gesprek plaatsvindt, vraag ik je om drie dagen een eetdagboek bij te houden. Tijdens het intakegesprek luister ik naar je verhaal en vullen we samen een aantal vragenlijsten in. Ook plannen we meteen een vervolggesprek in. Aan de hand van jouw persoonlijke verhaal, je eetdagboek en je eventuele vragen analyseer ik je leef- en eetpatroon. Vervolgens stel ik een advies voor je op wat echt bij jou past. Deze bespreken we in het vervolg gesprek, zodat je daarna zelf aan de slag kunt met het veranderen van je levensstijl. Vervolgafspraken zijn optioneel maar zeer zeker aan te raden. Verandering van leefstijl is namelijk verandering van gedrag. Blijvend je gedrag veranderen is heel lastig en daarom is een goede en professionele begeleiding erg belangrijk. Dit gaat in kleine stappen, zodat je ook op de lange termijn je nieuwe voedingspatroon en leefstijl kunt vasthouden. Met mijn ervaring en specialisatie zal ik je stap voor stap begeleiden in dit veranderingsproces.

Ik begeleid je in het maken van bewuste keuzes op het gebied van voeding en leefstijl, waardoor je minder op de automatische piloot eet en leeft. Je zult hierdoor gaan ervaren dat je een goede of gezonde keuze kunt maken en daarmee daadwerkelijk je gedragspatronen blijvend kunt veranderen.

Orthomoleculaire suppletie.

Naast voeding- en leefstijladvies kan ik je ook adviseren in orthomoleculaire suppletie. Dit kan in combinatie met een voeding- en leefstijltraject of enkel het suppletie advies. Geef in het contactformulier aan als het alleen om suppletie advies gaat. Orthomoleculaire suppletie zorgt voor een perfecte gezondheid door de juiste voeding te combineren met vitaminen, mineralen en andere supplementen. Aan de hand van het intakegesprek en de ingevulde vragenlijst kijken we samen naar jouw behoefte in suppletie. Ook kan het zijn dat je een - waarschijnlijk - tekort hebt aan bepaalde vitaminen en/of mineralen dat zich uit in de klachten die je hebt. Het afnemen van een energetisch morfologische bloedtest kan hier inzichten in geven. Deze test is af te nemen door Jij Natuurlijk. Aan de hand van de uitslagen kan ik dan een passend advies geven. Bij enige twijfel over je gezondheid zal ik je te alle tijden doorverwijzen naar de huisarts.


Tarieven:


Dienst

Duur

Prijs

Kennismakingsgesprek.

30 min

Gratis

Intakegesprek.

60 min

€ 60,00

Vervolgconsult.

45 min

€ 45,00

Consult kort.

25 min

€30,00

Energetisch Morfologische Bloedtest.
Inclusief intakegesprek, bloedtest, uitslagconsult en behandeladvies. Dit is exclusief eventuele suppletie en vervolgconsulten.

X

€249,95

6- weken programma.
Inclusief intakegesprek, 1 vervolgconsult, 2 korte consulten en WhatsApp ondersteuning.

 X

€ 150,-

12-weken programma. 
Inclusief intakegesprek, 2 vervolgconsulten, 3 korte consulten, 2 korte telefonische consulten en WhatsApp ondersteuning.

X

€ 255,-

Aankoop van orthomoleculaire suppletie voor bestaande cliënten van Jij Natuurlijk.

X

20% korting


  • Bovenstaande tijden en tarieven zijn een indicatie, soms duurt een consult korter of langer, dit wordt afgerond op 10 minuten.
  • Alle prijzen zijn gebaseerd op directe en indirecte tijd. De directe tijd is de tijd dat je daadwerkelijk contact met mij hebt. De indirecte tijd is de tijd die hierbij nodig is voor o.a. voorbereidend werk, het uitwerken van je gegevens, de rapportage in je cliëntendossier en/of naar je huisarts. 


 Ik verheug me op jouw aanvraag voor een ontmoeting. Ik zou je graag persoonlijk adviseren!

Na 3 dagen nog geen antwoord? Check dan even je spambox.


Vul hier het afsprakenformulier in:

 

 

 


 


 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram