Blog


2022-01-09

Onze gecombineerde praktijk en salon is geopend!

You Nailed It Jij Natuurlijk 10.jpg
Yes! Het is eindelijk zo ver! De ruimte waar de afgelopen weken hard gewerkt is, is klaar voor gebruik! Er zijn nog een aantal kleine dingetjes die moeten gebeuren, maar we kunnen van start en de eerste cliënten hebben we inmiddels mogen ontvangen. Vandaag geven we je een tour in onze nieuwe gecombineerde praktijk en salon en vertellen we je meer over wat we allemaal doen.
You Nailed It Jij Natuurlijk 11.jpg

Gecombineerde praktijk en nagelsalon
Afgelopen zomer nam ik eindelijk de stap en schreef me in bij de Kamer van Koophandel, o.a. als voedingsdeskundige. We richtten een kleine werkruimte in op onze bovenverdieping en ik kwam verder vooral bij de mensen thuis. Daarnaast heeft Lisanne – mijn vrouw - inmiddels al een aantal jaar haar diploma als allround nagelstyliste en begon het de afgelopen maanden te kriebelen om dat weer serieuzer op te pakken. Ze volgde mijn voorbeeld en besloot hierin nieuwe stappen te ondernemen. Dit gaf de aanzet om te bekijken of we de ruimte die we tot voor kort als werkruimte gebruikten, konden opknappen om zo een gecombineerde praktijk en salon te realiseren!
You Nailed It Jij Natuurlijk 2.jpg

Jij Natuurlijk - voeding, suppletie en meer
Ik ben gediplomeerd Voedingsdeskundige, Orthomoleculaire Suppletie Adviseur en op dit moment volg ik een verdieping in de Sportvoeding. Jij Natuurlijk is er voor alle doelgroepen. Door mijn ervaring in de gezondheidszorg, de scholingen en bakken levenservaring kan ik je goede adviezen geven over gezonde voeding, suppletie en levensstijl. Het advies wordt volledig afgestemd op jou persoonlijk en aangepast op jouw leven en wensen. Daarnaast heb ik in januari 2022 de bevoegdheid gehaald om Energetisch Morfologische Bloedtesten af te nemen. Een kijkje in het bloed geeft een beter beeld van het totale plaatje. Met deze test krijg je inzicht in reguliere waarden zoals de bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen. Maar het kan ook verschillende tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht brengen. Vervolgens maak ik een vertaalslag naar de praktijk en voorzie je van een uitgebreide analyse en advies. Hiermee leer je bewuster kijken naar je voedingspatroon en leefstijl. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de website van Jij Natuurlijk.
You Nailed It Jij Natuurlijk 12.jpg

Nagelsalon You Nailed It
Sinds 2015 is Lisanne in het bezit van haar diploma Allround Nagelstyliste. De afgelopen jaren heeft ze zich vooral gespecialiseerd in het gebruik van gel en gellak. Nagels zijn echt haar passie en ze vindt het heerlijk om jou van prachtige en verzorgde nagels te voorzien.  Haar werk als nagelstylist doet ze naast haar werk als docent, vandaar dat we ook gekozen hebben voor een gecombineerde praktijk en salon. Daarnaast biedt ze vanwege die reden op dit moment in principe twee behandelingen aan: een gellak manicure of een BIAB treatment. Heb je wensen of ideeën, dan staat ze daar altijd voor open! Voor meer informatie en tarieven, bezoek de website van You Nailed It!

Verkoop van diverse producten
Naast de diensten die we aanbieden, zijn we inmiddels officieel verkooppunt van een aantal mooie merken. We werken samen met Vitakruid en Bonusan. Wanneer je diensten afneemt bij Jij Natuurlijk, krijg je standaard 25% korting op de producten van Vitakruid en Bonusan. Neem je geen diensten af, maar wil je wel supplementen bestellen, dan krijg je in de webshop van Vitakruid altijd 10% korting met de code JijNatuurlijk10. Wil je liever supplementen van Bonusan, neem dan contact op voor een persoonlijke kortingscode.

Naast de supplementen, zullen er binnenkort ook producten van o.a. Earth Line en Pukka Thee verkrijgbaar zijn. Houd hiervoor de site en onze social media kanalen in de gaten!

Waar vind je ons?
We werken vanuit onze praktijk en salon aan huis, in Nes op Ameland. Wil je een afspraak maken of meer informatie over Jij Natuurlijk of You Nailed It? Neem dan contact met ons op via social media, mail of via de contactgegevens op onze websites. We zien je graag snel! (Pssst! Ter ere van de opening, loopt er nu een toffe winactie. Doe je mee?)

De nagelsalon is - vanwege de coronamaatregelen - helaas nog gesloten. Je kan altijd contact opnemen om alvast een afspraak te maken, onder voorbehoud van de maatregelen. Jij Natuurlijk mag wel gewoon cliënten ontvangen. We vragen je een mondkapje te dragen en je handen te desinfecteren bij binnenkomst. Heb je klachten, blijf dan thuis. Jij Natuurlijk doet eventueel ook digitale consults.

Admin - 16:26:07 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram